Το ηλεκτρονικό κατάστημα οπτικών ειδών Otticoptic.gr ανήκει στην οικογενειακή επιχείρηση του Αλέξανδρου Πούλιου και έχει έδρα την Κατερίνη στο Νομό Πιερίας με φυσικό κατάστημα στην οδο 25ης Μαρτίου 2, στο κέντρο της πόλης.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών ειδών πάνω από 30 χρόνια. Ο κύριος Αλέξανδρος Πούλιος, πτυχιούχος Οπτικός – Οπτομέτρης διαθέτει την πολυετή εμπειρία ώστε να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει.

Στο otticoptic.gr θα βρείτε επώνυμα και γνήσια οπτικά είδη κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερα εργοστάσια γυαλιών. Όλα τα είδη μας συνοδεύονται από εγγύηση της αντιπροσωπείας και καλύπτονται από ανταλλακτικά. Προσφέρουμε γυαλιά οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής κορυφαίων εταιριών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τα οπτικά Πούλιος Αλέξανδρος όλα αυτά τα χρόνια για τις αγορές σας, κάνοντας μας να γινόμαστε καλύτεροι για την προστασία των ματιών σας.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Καλέστε μας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ.2351039598

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ