ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Απλές και εύκολες πληρωμές:

1.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Η παραγγελία σας τίθεται σε ισχύ με την κατάθεση της συνολικής αξίας της στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας:

► EUROBANK 0026-0210-17-0102634828 ΙΒΑΝ GR1102602100000170102634828
► ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΔ. ΠΟΥΛΙΟΣ

► ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6616-133419-783 ΙΒΑΝ GR1101716160006616133419783
► ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΟΥΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

• Το αποδεικτικό της κατάθεσης μπορείτε να το στείλετε
– με e-mail στη διεύθυνση info@otticoptic.gr
– ή απλά τηλεφωνήστε μας για να ενημερώσετε πως έχετε κάνει κατάθεση.

Στην αιτιολογία κατάθεσης είναι απαραίτητο να αναγράφετε το όνομά σας. Η παραγγελία ακυρώνεται αυτεπάγγελτα εφόσον εντός 3 εργάσιμων ημερών δεν έχει γίνει κάποια κατάθεση.

2. Αντικαταβολή

► Πληρώνετε τη συνολική αξία της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της courier κατά την παραλαβή. Δεν χρεώνεστε με έξοδα αντικαταβολής για αποστολές εντός Ελλάδας.

3. Πιστωτική – Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα

Πληρώστε με κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Vivapayments: Δεχόμαστε Χρεωστικές, Πιστωτικές και Προπληρωμένες κάρτες Mastercard, Visa, American Express και Diners.

Δυνατότητα 8 Άτοκων Δόσεων με χρήση πιστωτικής μέσω της πλήρης πληρωμών VivaPayments!

viva_creditcards_03Οι συναλλαγές Πιστωτικών, Χρεωστικών και Προπληρωμένων καρτών, πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλoύς κρυπτογραφημένου συστήματος πληρωμών της VivaPayments η οποία αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να παρέχει υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Η Viva Υπηρεσίες Πληρωμών είναι Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές τραπεζικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση της Viva. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον καρτούχο στη Viva είναι εμπιστευτικές. Η Viva όπως και το otticoptic.gr δεν τηρούν δεδομένα πιστωτικών καρτών πελατών στα συστήματά τους. Στο πλαίσιο της πιστοποίησης PCI-DSS η Viva έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το περιβάλλον πληρωμής με κάρτα είναι ασφαλές και πιστοποιημένο. Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας δεν κρατάει στοιχεία των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών.

4. PayPal

Χρησιμοποιήστε το PayPal για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, χρησιμοποιώντας απλά τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal. Εκτελέστε αγορές με σιγουριά. Δεν κοινοποιούνται τα πλήρη οικονομικά στοιχεία σας στους πωλητές. Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα μας δεν κρατάει στοιχεία των πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών. Οι πληρωμές μέσω PayPal δεσμεύονται άμεσα. Δεν υποστηρίζονται άτοκες δόσεις.

Δείτε την πολιτική ασφαλείας του PayPal.

PayPal Acceptance Mark